Věda

Sázení

Dnes si povíme něco o sázení a sázkařských agenturách. Hlavní je si uvědomit, že v základu to mají vypočítané, aby neprodělávali.
Můžete si počítat pravděpodobnost i kurz jak chcete, ale přes základní počty je stále vysoká šance, že někde prohrajete.
Ukážeme si praktický příklad. Kurz se počítá ze vzorce (1/Pravděpodobnost[%]*100) – marže. Řekněme, že budete vsázet
pouze na kurz 1,20, což je podle sázkařských analytiků nějakých 80% šance, že by jste mohli vyhrát. Pokud vsadíte 100 Kč na 10 různých věcí při kurzu 1,2 tak vaše potenciální výhra je 200 Kč s vkladem 1000 Kč. Stačí abyste prohráli 3 z 10 vsazených sázek a už proděláváte. To znamená, že tímhle způsobem to je velice riskantní. Četl jsem spoustu taktik jako zdvojování vkladů
a různé styly vkladů, ale vždy je vysoká šance, že budete mít „smůlu“ a nezadaří se.

Co si myslím, tak většina lidí vsadí nějakou nižší částku na svůj oblíbený klub nebo v nízkém kurzu, že to třeba vyjde, ale jak jsme počítali tak tudy se daleko nedostanete. Samozřejmě, že jsou lidé, kterým sázky vycházejí a živí se sázením. Tito Pro sázkaři nehrají jen na čísla, ale vyberou si na co budou sázet. Třeba čistě skóre fotbalu a sledují zápasy, chování hráčů, zdravotní stav hráčů, sestavy hráčů a podobně. Na základě těch „reálných“ vnějších faktorů jde mnohem lépe a s vyšší pravděpodobností říci, kdo by mohl vyhrát. Pozn. ani to nebude nikdy 100% (Jedině, že by to bylo podplacené haha).

Sázet se dá na spoustu věcí od politiky, veřejných událostí, esport, sporty a i to se řadí na sázení třeba na skóre, počet střelených gólů a podobně. Avšak nejoblíbenější sázení je na vyhraný tým, kde je samozřejmě nižší kurz, čili vyšší pravděpodobnost na výhru. V první řadě by jste si měli rozmyslet jestli chcete investovat tolik času do sázení a hlavně do čeho by jste vsázeli, protože nemůžete mít podrobný přehled o všem. Další důležitá věc je mít vaše peníze a peníze na sázení oddělené klidně úplně jinou platební kartou, protože sázení je gambling a na ten vzniká závislost, což by vás mohlo stát úplně všechno. Pokud jste se rozhodli sázet, tak začněte třeba sledováním ostatních sázkařů. Jsou i lidé, kteří píší jejich tipy a důvody jak si myslí, že utkání dopadne, ale nezapomeňte na zdravý rozum a vše si důkladně ověřte. Tak tohle byl dnešní článek, tak doufám, že měl pro vás nějakou tu informační hodnotu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *