Ostatní

Bezbolestné sebevraždy

V první řadě je nutno se zamyslet, že sebevražda je hloupý, slabomyslný a hodně ubohý způsob řešení problémů a kompletní selhání života. To tak na úvod, každopádně člověka, který je rozhodnutý a bere situaci, jako ztracenou jsem tady sepsal pár podle mě „ideálních“ sebevražd. Je pozoruhodné, jak moc jsou tato klíčová slova vyhledávána. Co jsem pročítal, tak na spoustě blogů jsou způsoby, které mohou být teoreticky bolestivé a vysoká šance na přežití a přežít pád z 5 metrů, kdy se vám zlomí obě nohy určitě není nic příjemného. Proto jsem se snažil vybrat co nejméně bolestivé a nejúčinnější způsoby. Ale opravdu si radši o tom s někým popovídejte, klidně se mnou kamkoliv do osobní zprávy a popovídáme si o vašem problému! Tak teď k tématu:

1. S pomocí druhé osoby

Pokud je někdo, kdo by byl ochoten vám s tím pomoci, tak mu řekněte, vezměte si silnou dávku opiátů, nebo jakýchkoliv anestetik a nechte se zabít. Je jedno jak, protože budete dostatečně utlumeni, abyste cokoliv cítili a tak šance na přežití bude záležet a typu vraždy, ale pokud vás osoba nepodvede tak bude nulová.

2. Udušení spojené s předávkováním

Udušení jako takové je určitě hodně nepříjemné a myslím si, že doba neokysličení vaší oběhové soustavy trvá celkem dlouho a určitě to není to, co chcete zažít. Proto je lepší se předávkovat práškama na spaní a pojistit si to igelitovým pytlíkem v době kdy budete cítit stav cesty do bezvědomí.

3. Klasický typ s omámením drogami

Všichni známe oběšení, zastřelení, podřezání a spoustu těchto nejznámějších a nejhloupějších způsobů, u všech je celkem vysoká šance, že buď přežijete, nebo že vás někdo zachrání. Ale pokud si něco z toho vyberete, tak byste si měli utlumit vědomí nějakou drogou. Buď opět nějakými opiáty, ale pokud s tím neumíte, tak byste se mohli dočasně paralyzovat, což by vám mohlo zničit plán. Pak můžete zkusit LSD, to vám zkreslí realitu a ani si nevšimnete, že už tu nejste. V poslední řadě tam můžete hodit něco s obsahem THC a možná to bude i celkem sranda.

4. Klasické způsoby

Jestli už nemáte náladu ani promýšlet svoji sebevraždu a chcete to prostě ukončit tak to zkusím nějak ideálně seřadit z tradičních způsobů.

  • Skok z výšky – Ideálně z 10m + a zkuste se dopadnout na hlavu prostě jako šipku a s rukama podél těla. To by mělo být hodně rychlé a deformace by vás zabila ať už zlomením vazu nebo fatální deformací hlavy. Ani by to za tu chvíli nemuselo bolet, ale těžko říct.

 

  • Přejetí vlakem – Celkem oblíbený způsob na rychlou smrt, avšak je to krajně sobecké zastavovat dopravu a znepřístupňovat cestu lidem, kteří potřebují do práce. (Volte víkendy (vtip))

 

  • Zastřelení – Jako ne že by to trvalo dlouho, ale mohli by. Šance, že se vám to nepovede je celkem vysoká. Být vámi tak si to pojistím nějakým plynem naplněnou místností. Každopádně stejně jen tak neseženete zbraň, takže tenhle typ bych asi moc neaplikoval.

 

Tak více kvalitních a ideálně bezbolestných sebevražd mě nenapadá. Hlavně nesmíte upoutat pozornost, protože jestli chcete být středem pozornosti tak se to v****e a jděte radši udělat virální video, kde se ztrapníte do konce života. Připomínám tímto blogem nikoho nepodněcuji k sebevraždě, jen píšu možné volby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *